Adobe photoshop cs 3

Heet van de naald of een must-know? Hier wordt je broodnodige wetenschap over alles rond multimedia, video en geluid netjes voor je verzameld!

Adobe photoshop cs 3

Postby admin » Sat Dec 16, 2006 11:03 pm

De nieuwe versie van Abobe photoshop zal misschien pas in het voorjaar 2007 uitkomen, in afwachting kan je de beta software op http://labs.adobe.com/ afhalen. Wel een geldig serrienummertje van cs 2 ingeven anders werkt hij maar 2 dagen.

De nieuwe versie zal vele verschillende vernieuwde functies bevatten. Een daarvan is een upgrade voor Adobe Bridge, een overkoepelend onderdeel voor de Creative Suite. Nieuw is Device Central, een onderdeel gericht op het creëren van content voor mobiele toestellen. Om ervoor te zorgen dat beelden juist verschijnen op kleine schermpjes van gsm's, wordt Device Central geleverd met een mogelijkheid om beeldmateriaal vooraf te bekijken op simulaties van bepaalde toestelletjes.

Ook zal de nieuwe versie voor de recente mac upgrader een aanrader zijn. Het is de eerste uitvoering van de veelgebruikte fotobewerker met ondersteuning voor Macs met Intel-processor. Ook gebruikers met oudere Apple-computers met PowerPC-chip of Windows-pc kunnen de bèta uitproberen.
User avatar
admin
Site Admin
 
Posts: 60
Joined: Mon Oct 16, 2006 12:07 am

Return to News

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron